CHECK MIJN GRATIS E-BOOK

Meld je aan voor mijn maandelijkse Nieuwsbrief en Blog en ontvang mijn GRATIS E-Book “Creëren van goede Gewoontes”

 

OVER OMID

Ik ben geboren als oorlogskind in Iran, samen met mijn familie via Turkije naar Nederland gevlucht. In mijn familie ben ik opgegroeid met de opvatting dat je arts, piloot of advocaat moest worden om succesvol te zijn. Andere opties waren er niet. “You are your job!” Een totaal ander gedachtegoed dan waar ik mij in kon vinden. Ik deed de pilotenopleiding en rondde deze met succes af. Ik kom uit een echte pilotenfamilie, dus het was vanzelfsprekend om dit ook te gaan doen.

Echter, een zwaar ongeluk gooide roet in het eten. Ik kwam in coma te liggen en werd afgekeurd voor mijn commerciële brevet. Tijdens een intens revalidatieproces, waarbij de artsen zeiden dat ik misschien nooit meer normaal zou kunnen lopen, heb ik mezelf afgevraagd; “Wat wil ik van het leven? Ik wil gezond zijn en ik wil niet meer leven voor een ander, ik wil de cirkel doorbreken. Ik wil gelukkig zijn!”

Om dit te kunnen bereiken heb ik hiervan mijn levensmissie gemaakt!

In mijn zoektocht naar geluk, ben ik meer geïnteresseerd geraakt in de beweegreden van de mens en heb ik mij afgevraagd hoe je gelukkiger kunt zijn in het dagelijks leven. “Maar wat is gelukkig zijn?” Hiervoor ben ik op zoek gegaan naar de basiselementen van geluk. Volgens de visie die ik nastreef, zijn er vier elementen die nauw met elkaar verbonden zijn en het is belangrijk om balans te vinden in al deze aspecten. De elementen waar ik mee werk zijn; een juiste energiebalans, jezelf kunnen ontwikkelen en coachen, je in positieve relaties bevinden en datgene doen waar je voor staat.

Nu help ik personen en organisaties om optimaal te kunnen presteren in het dagelijks leven door middel van energiemanagement. Voor organisaties zorg ik voor betere samenwerking en energie binnen teams. Op persoonlijk vlak zorg ik ervoor dat de kwaliteit van leven verbeterd wordt.

Wil je hier meer over weten?
Laat je inspireren door mijn filmpje en kies het product dat bij je past!

JOIN NOW!
JOIN NOW!