Arwin Goharani

Architect by Schwung

Arjan Landzaat

Ondernemer

Tanja Everduim

Principal Accountspecialist, Randstad Business Development

CHECK MIJN GRATIS E-BOOK

Meld je aan voor mijn maandelijkse Nieuwsbrief en Blog en ontvang mijn GRATIS E-Book “Creëren van goede Gewoontes”

 

Omid begrijpt als geen ander hoe hij mensen in beweging kan brengen. Zijn unieke aanpak en dosis energie zijn aanstekelijk en zorgen voor een positief effect. Hij werkt vanuit een levensmissie, waarmee hij mensen raakt en inspireert. Hij is een warm persoon, eerlijk, oprecht en gaat altijd voor het beste resultaat.

Omid kan zich goed identificeren met anderen omdat hij zelf de problematiek heeft ondervonden tijdens zijn zoektocht naar geluk.

Hij heeft bewezen resultaten behaald bij succesvolle zakenmensen, bedrijfsevenementen, top 100 van internationale organisaties, traineeship- en leadership events waarbij hij ingezet wordt als specialist in energiemanagement om grote groepen in beweging te krijgen.

Omid werkt al meer dan 10 jaar met grote bedrijven en individuen. Samen met zijn team van specialisten staat hij klaar om aan uw behoefte te voldoen.

Dit zeggen anderen over Omid.

ARIE BOOMSMA

Presentator & Ondernemer

“Van Omid krijg je al energie zodra hij de ruimte binnen treedt. Hij straalt, is altijd positief. Omid is een professional die anderen weet te motiveren hun grenzen te verleggen, en een fijn mens”

HIDDE VAN DER POL

Ondernemer & Motivator

“Mijn persoonlijk ervaringen met de trainingen van Omid zijn zeer positief. Zijn trainingen zijn effectief en verrijkend. Omid is een begaand coach met hart voor zijn vak. Hij is een warm persoon met oprechte interesse voor trainees.”

FLORIS EVERS

Ondernemer & voormalig professioneel hockeyspeler

“Mijn bedrijf (Peak4) verzorgt diverse performance programma’s in het bedrijfsleven en de sport om prestaties van individuen, teams en organisaties te verbeteren. In die hoedanigheid huren we Omid vaak in voor onze programma’s om onze klanten fysiek, emotioneel en mentaal uit te dagen.  Omid heeft ons nog nooit teleurgesteld. Hij heeft een super energie, enorme drive en levert altijd het gevraagde resultaat. Daarnaast is hij ook gewoon een hele goede kerel met het hart op de goede plaats. Ik raad iedereen aan om met Omid aan de slag te gaan. Progressie zal zeker volgen.”

ALMAR HOLTZ

Ondernemer

“Omid is niet alleen een kundig trainer, maar door tijd voor je te nemen ook een excellente coach voor mensen met een dynamisch en druk bestaan. Ik kan Omid iedereen aanraden”